P.J. napisał:
Marjanekk ty jednak jestes głuszy niż myślałem, nic dziwnego ze dalej robisz za 175kr i spisz cały tydzień w samochodzie).
Nigdy nie będziesz tu miał dobrze.
Znając życie masz flanelowe koszule w krate i wąsy
20 lat spłacać odsetki? A weź ty sie przejdź do ekonomisty.
Niedługo pewnie w Pl wszystko szlag trafi przyjedzie do ciebie stara z dziećmi a ty będziesz wynajmować za 10 tys
Ja płace 8,5 tys a wynajmuje za 5 tys czyli 110 m2 kosztuje mnie 3,5
Tyle to ty płacisz za pokój
A nie pieprz o Anglii bo kto kupił tam dom to dalej go ma i tam pracuje, żyje itd
A ty jestes burakiem co przelicza wszystko na zł, a jak cossie tu zacznie pieprzyc to dla takich mądrych jak ty, co przeliczaja wszystko a języka to 200 angielskich słów
A co do remontu mam dużo większe pojęcie jak ty bo to moja działka.
1)co złego w pracowaniu za 175kr i spaniu w samochodzie?
Pewnie mam tu lepsze warunki jak ty w domu

Co z tego gamoniu remontowy, ze masz 200kr, kiedy pracujesz 160h/mies?
Zadowala cie 32tys brutto?
2)Od pocatku mam tu dobrze, ba nawet bdb

3) Heh wąsów nie mam, nigdy nie miałem, ale moze kiedys bede miał

A Do pracy latam w koszulce tommy Hilfiger/lacoste,itp > wiesz co to?
4)jesli masz kredyt na 25-30 lat, to ile lat spłacasz odsetki? >komu ekonomista jest potrzebny wiesniaku?
5)moja rodzina to moze tu na wakcje przyjechac,bo nie musi sprzatac tak jak twoja stara i polerowac norweskich kapeluszy po godzinach
6)heh w Uk było nas 2mln swego czasu, wiec i interes był! A dzis jest ledwo kilka setek, wiec i interes padł....
7)ty pierwszy bedziesz sie pakował, jesli zacznie sie chujowo dziac, bo takich fchofcufff jak ty jest tu od chuja

Tyle,ze ty bedziesz miał bół głowy jak spałcic długi, a ja z norwegii pojade na wakcje do Kenii na 4tyg i jak wróce, wciąż bede miał sałaty jak lodu, a ty potezna depresje ciołku
8) I owszem przeliczam na złotówki, bo jestem tu w celach zarobkowych, a ty dałes drapaka z koziej wólki, z kawalerki, w ktorej mieszkałes razem z tesciami i dwójka dzieci

aaaaaaaaaaaaa znam 201 słów po angielsku, a to pewnie wiecej niz ty po norwesku

Z rodziną na stałe > buhahahahahaaa
ps: jak polacy ci odejdą, to znów bedziesz płacił 8500/mies!
Skad wtedy znajdziesz ludzi chetnych na twój rozpierdalający, zagrzybiały drewniany domek?

Szda tez, ze napisałes tylko o racie miesiecznej za dom, a zapomniało ci sie napisac całej reszty kosztów ponoszacych przez własciciela.....(?)
Ciekawe czy odprowadzasz podatek od wynajmowanej czesci kołtunie?
A co do pokoju za 3500, to rozjebałes mnie > mam 120m2 na 3 osoby!
Dom o jakim mozesz pomarzyc,ogródek wiekszy jak twoj kurnik, a to wszytsko za jedyne 6000nok
Koncząc ta nierówna bajere, sportowo pozdrawiam > spaierdalaj wiesniaku!